Στην Supreme Space, η διακόσμηση ενός χώρου αποτελεί μία πολυδιάστατη διαδικασία, ένα παιχνίδι αισθήσεων με απώτερο στόχο την πραγμάτωση ενός μοναδικού εικαστικού έργου υψηλής αισθητικής.

Κάθε χώρος αποτελεί μία πρόκληση, έναν λευκό καμβά. Στην Supreme Space πιστεύουμε ότι, για την αντιμετώπιση τέτοιων προκλήσεων, απαιτούνται γνώση, πάθος για το design & την αρχιτεκτονική, εμπειρία, δημιουργική ματιά & ενημέρωση για όλες τις νέες τάσεις. Τα elegant κομμάτια που προτείνουμε συνδυάζουν μοντέρνα σχήματα, ξεχωριστές γραμμές και χρώματα που θα συνθέσουν & θα δώσουν την απόλυτη αίσθηση lifestyle πολυτέλειας στο χώρο σας.

Η προϊοντική γκάμα της Supreme Space, περιλαμβάνει διαχρονικά & νέα κομμάτια απαράμιλλου σχεδιασμού και ποιότητας από επώνυμα brands και σχεδιαστές του εξωτερικού, από έπιπλα ποικίλης χρήσης μέχρι φωτισμό.

Η εξειδίκευσή μας στα high-end προϊόντα προκύπτει από την 22-ετή εμπειρία της εταιρείας στο interior design και από τη διαρκή αναζήτηση των παγκόσμιων τάσεων στο χώρο. Οι συλλογές μας είναι προσεκτικά επιλεγμένες με μεράκι και γούστο, φιλτράροντας τα trends και καταλήγοντας σε εκείνες τις προτάσεις που έχουν νόημα και εφαρμογή στην ελληνική πραγματικότητα, με παρονομαστές την καλαισθησία, το στυλ και τις ύψιστες προδιαγραφές ποιότητας.

Η έμπειρη ομάδα μας επισκέπτεται τις Εκθέσεις ανά τον κόσμο και διαρκώς αναζητά τα πιο up-to-date, stylish & state-of-the-art επώνυμα brands. Στόχος μας η δημιουργία μοντέρνων, καλαίσθητων και καινοτόμων χώρων με άποψη, που αξιοποιούν στο μέγιστο τις δυνατότητες που προσφέρουν, ικανοποιώντας σε απόλυτο βαθμό ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Supreme Space: εκεί όπου το Εlegance συναντά την Εμπειρία…