Η Supreme Space στο Art Basel Miami 2017

Κάθε χρόνο το Δεκέμβριο, το Μαϊάμι μετατρέπεται σε μία ζωντανή σκηνή για τις τέχνες και το design αποτελώντας το κέντρο συνάντησης της διεθνούς καλλιτεχνικής κοινότητας. Για ακόμη μια χρονιά η έμπειρη ομάδα της Supreme Space ήταν εκεί παρακολουθώντας από τη πρώτη γραμμή ότι πιο καινοτόμο και μοντέρνο φέρνοντάς σας τις τελευταίες τάσεις στην αρχιτεκτονική, το design και τη διακόσμηση.

Το Μαϊάμι θεωρείται ως η πόλη που άλλαξε την εικαστική σκηνή της Αμερικής και κατέχει δίκαια τον τίτλο της Μέκκας των τεχνών. Το Art Basel Show θεωρείται το μεγαλύτερο φεστιβάλ δημιουργικότητας όπου κορυφαίες γκαλερί & αναδυόμενοι καλλιτέχνες από τη Βόρεια και τη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική εκθέτουν τα σημαντικότερα έργα τους.

Το Art Basel Show δεν είναι απλά μία στατική μονοδιάστατη έκθεση αλλά ένα τετραήμερο φεστιβάλ τέχνης με σημαντικούς καλλιτέχνες που εκθέτουν τα έργα τους ξεκινώντας από το Miami Beach Convention Center και το Design District μέχρι την καλλιτεχνική γειτονιά του Wynwood.

Πίνακες, καμβάδες με χρώματα, γλυπτά, εκθέματα, φωτογραφίες, διαδραστικές εγκαταστάσεις, φιλμ και εκλεκτικές συλλογές έργων ύψιστης ποιότητας εκτίθενται στην κύρια εκθεσιακή αίθουσα του show. Ενώ εντυπωσιακά έργα τέχνης μεγάλης κλίμακας, ταινίες και παραστάσεις γίνονται μέρος του υπαίθριου τοπίου της πόλης στο κοντινό πάρκο Collins και στο SoundScape Park μετατρέποντάς την σε ένα πολύχρωμο και πολυαισθητηριακό υπερθέαμα! Τις ημέρες του show η πόλη μετατρέπεται σε μία μεγάλη γιορτή με τέχνη, φαγητό, ποτό, μουσικά και fashion events που εκτείνονται στις γειτονιές του Μαϊάμι.

Πάρτε μία γεύση απ’όσα είδαμε:

 

Εκθεσιακό Κέντρο Design Miami

Εντυπωσιακά φωτιστικά και design έπιπλα εσωτερικού χώρου.

Νέα τεχνολογία στη φωτογραφία: πρωτοποριακό φιλμ όπου αντανακλά φωτεινότητα χωρίς να υπάρχει φως στο χώρο. Με αυτό τον τρόπο οι φωτογραφίες μετατρέπονται σε μία άκρως εντυπωσιακή και ρεαλιστική απεικόνιση.

Έντονα χρώματα και pop art αισθητική.

Έργα σύγχρονης τέχνης.

Έπιπλα εσωτερικού χώρου μοντέρνου design.

Artworks στις γειτονιές του Miami

Tο ταξίδι της Supreme Space στο Art Basel Show ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες εντυπώσεις γνωρίζοντας νέα ταλέντα και αποκομίζοντας γνήσιες εμπειρίες και νέες γνώσεις που θα οδηγήσουν σε φρέσκιες ιδέες και πρωτοποριακά concept διακόσμησης.

Ανανεώνουμε το ταξίδι μας για τον Δεκέμβριο του 2018. Stay tuned!

Το Art Basel Show 2017 σε αριθμούς:
• συμμετείχαν πάνω από 250 εξέχουσες γκαλερί
• συμμετείχαν πάνω από 1.200 αναδυόμενοι καλλιτέχνες
• περιελάμβανε πάνω από 2.800 έργα τέχνης
• προσέλκυσε πάνω από 70.000 επισκέπτες